U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Unieke luxerenovaties in Begijnhof met 3 en 4 slaapkamers

Contact via margot@vicusvastgoed.be of 0494/49 80 64
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van de gerenoveerde huurpanden in het Begijnhof die reeds af zijn. Bij de beschikbare panden zijn de renovatiewerken nog volop aan de gang.

In de Hippoliet Lammensstraat, de Edmond Boonestraat en Begijnhofdries vindt u deze royale Begijnhofrenovaties te midden van het Gentse Begijnhof, gekenmerkt door unieke trapgevels, ossenrode gevels en handgeblazen vensters met op maat gemaakte kozijnen. Bij de renovatie werd gekozen voor kwaliteitsvolle materialen en een authentieke look. MOMENTEEL NOG 3 WONINGEN TE HUUR.

BEGIJNHOFDRIES 30: VERHUURD
BEGIJNHOFDRIES 31: VERHUURD
EDMOND BOONESTRAAT 2.001: VERHUURD
EDMOND BOONESTRAAT 2.002: VERHUURD

HIPPOLIET LAMMENSTRAAT 6: 1.550,00 EUR/Maand (klaar tegen 01 oktober 2019)!
De gerenoveerde woning biedt op de gelijkvloerse verdieping plaats aan een grote leefruimte (afgesloten van de inkomhal door een gietijzeren deur), een keuken (ingericht met toestellen: koelkast, vaatwas, hete-lucht oven, inductie-vuur), en een aparte bergruimte (met aansluiting voor wasmachine en droogkast). Daarnaast beschikt de gelijkvloers over een apart toilet en een kelder.
De eerste verdieping telt twee slaapkamers, een tweede apart toilet en een eerste badkamer (met ligbad, dubbel wasmeubel en douche). De master-bedroom met eigen badkamer (douche en wasmeubel) bevindt zich op de tweede verdieping, die gekenmerkt wordt door de charmante houten roostering.

Het huis heeft ook een ZUID-WEST georiënteerde terras.

EDMOND BOONESTRAAT 4: 2.100,00 EUR/maand (klaar tegen 01 september 2019)!
Deze imposante woning heeft een aparte inkomhal met eerste apart toilet, en grote wasplaats (aansluiting wasmachine en droogkast). Bij het toetreden van de leefruimte springt meteen het vele licht en de karaktervolle blote houten roosteringen in het oog. Dit gaat over in een gewelfd plafond met authentieke Christusmonogrammen en in sierlijke letters het jaartal 1706. In deze leefruimte staat een grote schouw afgewerkt met allerlei versieringen. Uniek in zijn soort! De keuken telt een kookeiland en alle toestellen zijn geïntegreerd (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, koelkast met ruim vriesvak). De verdiepingen bieden plaats aan 4 slaapkamers waarvan twee met eigen badkamer (douche en lavabo). Daarnaast telt het eerste verdiep nog een ruime aparte badkamer (ligbad, douche en dubbel wasmeubel) en een apart tweede toilet.

De grote ramen met houten verlenen bovendien toegang tot een mooie stadstuin (oost-zuid oriëntatie). Ook via het pad langs het huis heeft u toegang tot deze tuin!

EDMOND BOONESTRAAT 6: 1.950,00 EUR/maand (klaar tegen 01 oktober 2019)!
De gerenoveerde woning biedt op de gelijkvloerse verdieping plaats aan een grote inkomhal met een aparte toilet en toegang de kelder (met water-ontkalker). Via de inkomhal komt u in de grote leefruimte met aansluitend de keuken ingericht met toestellen (met groot aanrecht, koelkast, hete-lucht oven, vaatwas, inductievuur) en een bergruimte (met aansluiting wasmachine en droogkast).
De trap mondt uit in ronde nachthallen - uitermate speciaal effect. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers, een tweede apart toilet en een eerste badkamer (met dubbel wasmeubel, ligbad en inloopdouche). De tweede verdieping beschikt over een derde grote slaapkamer, derde apart toilet, badkamer (l inloop-douche, dubbel wasmeubel). De derde verdieping biedt plaats aan een ruime (slaap)kamer.

Het huis heeft een ZUID-WEST georiënteerd terras met aansluitend de tuin, toegankelijk via een apart fietspoortje.

---
Realo Mobiliteitsscore: 91 %: Middenin het historische Begijnhof van Gent, vlakbij R40, het historische centrum van Gent, directe tram-en busverbinding en nabij tal van voorzieningen zoals supermarkten en andere winkels.

Het Groot Begijnhof dankt zijn naam aan de Heilige Elisabeth van Thüringen, ook vaak Elisabeth van Hongarije genoemd.

Het Begijnhof werd verlaten in 1873 voor het nieuwe Groot Begijnhof Sint-Amandsberg net buiten het stadscentrum. Daarnaast ligt in de stad ook nog het Begijnhof Ter Hoye. Het Gentse Oud Begijnhof Sint-Elisabeth is nu een woonwijk en sinds 1956 een beschermd landschap en sinds 1994 een beschermd stadsgezicht. Het ligt in het noordwesten van de stadskern van Gent in de buurt van het Rabot, tussen de Burgstraat en de Begijnhoflaan.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed