U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Totaal gerenoveerde burgerwoning met 3 slaapkamers nabij Gent Sint-Pieters

VAST BEZOEKMOMENT OP WOENSDAG 2 oktober 2019 OM 18u00 (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning, gerenoveerd door dezelfde aannemer (dezelfde afwerking en dezelfde materialen), aangezien de renovatie nog volop bezig is!

Grote troeven zijn de uitmuntende ligging nabij het station Gent Sint-Pieters, kwalitatieve materialen (parket, siemens toestellen…) en veel lichtinval in de woning.

Deze burgerwoning is totaal gerenoveerd. De woning is voorzien van een dubbele leefruimte met aansluitend een mooi, zonnig terras. De keuken is volledig uitgerust met SIEMENS-toestellen en er is een apart toilet.

Daarnaast is de woning voorzien van een badkamer en 3 ruime slaapkamers.

Er wordt een nieuw EPC na installatie isolatie -en verwarmingstechnieken opgemaakt.

VAST BEZOEKMOMENT OP WOENSDAG 2 oktober 2019 OM 18u00 (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed