U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Mooie renovatie met twee slaapkamers

Enkele van deze foto's zijn referentiefoto's.

Deze gerenoveerde woning ligt in een prachtig en uniek stuk van Gent, de Voorhaven; wat sterk aan het groeien is tot een zeer aantrekkelijke woon - en werkplek van Gent. Het kent een optimale ligging, net buiten alle stadsdrukte en in de dichte nabijheid van openbaar vervoer. Zo staat U op 10 minuutjes fietsen in het historische stadscentrum. Verder niet onbelangrijk, vanuit de Rotterdamstraat is er vlotte aansluiting naar R4, die u naar alle richtingen brengt die u wenst (E40/E17).

Wat heeft deze woning naast een unieke ligging nog te bieden? Compleet gerenoveerd, waarbij àlles aangepakt wordt. Beginnende bij nieuwe isolatie dak, nieuw raamwerk, stukadoorswerken, vernieuwde elektriciteit en leidingen, tot aan de afwerking met moderne keuken en badkamer.

De keuken is strak met witte gelakte kasten & ingebouwde Siemens toestellen: vaatwasmachine, heteluchtoven, inductievuur, koolstofafvoer. Vanuit de keuken betreedt U het toffe stadsterras. In de badkamer werd een regendouche geïnstalleerd.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed