U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers vlakbij het water!

VAST BEZOEKMOMENT donderdag 21 november 2019 van 17u30 TOT 18u00, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking of zelfde materialen). In de effectieve woning wordt het gelijkvloers afgewerkt met een leuke retrotegel.

In de Zinniastraat, vlakbij het water van de Groendreef-Zuidkaai-Coupure, vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een keuken, ingericht met SIEMENS toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een leefruimte, beiden voorzien van een hippe retrotegel en veel lichtinval. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras.

Daarnaast is de woning voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer met douche.

De woning zal volledig instapklaar zijn: volledig geschilderd en belicht, gordijnstokken aanwezig, alle kamers voorzien van COAX en UTP-aansluitingen!

Mobiliteitsscore REALO: 84 % !!! Vlakbij R40 en N9. Het centrum van gent is gelegen op fietsafstand en de woning is bovendien omringd met tal van voorzieningen zoals winkels, ontspanningsmogelijkheden,...

VAST BEZOEKMOMENT donderdag 21 november 2019 van 17u30 TOT 18u00, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed