U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

3-slaapkamers woning met fietsen-uitgang!

VAST OPEN BEZOEKMOMENT op maandag 25 november van 18u30 (tot 19u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).

In de Acaciastraat vinden we deze kwalitatieve gerenoveerde huurwoning. Het huis biedt op de gelijkvloerse verdieping plaats aan een dubbele leefruimte, een open keuken ingericht met toestellen, een apart eerste toilet en een bergruimte (met aansluiting voor de wasmachine en droogkast). De keuken verleent via het groot raam toegang tot een aangenaam stadsterras met achteraan een handige, overdekte fietsen-staanplaats. De praktische fietsen-uitgang is ongetwijfeld een groot pluspunt in de Gentse fietsstad

De verdiepingen van het huis tellen 3 slaapkamers en een full-badkamer (ligbad, dubbel wasmeubel, douche en tweede toilet).

Vlaamse Mobiscore: 9,5/10! Bushalte op minder dan 250m, tramhalte op minder dan 1km, treinhalte op minder dan 5km, gelegen aan het Aciaciapark, op fietsafstand (ca. 7 min.) van het historisch centrum van Gent, ...

VAST OPEN BEZOEKMOMENT op maandag 25 november van 18u30 (tot 19u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed