U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie tussen Patershol & Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT OP VRIJDAG 6 december 2019 om 18u15 (tot 18u35), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze 2 gerenoveerde huurwoning: Stokerijstraat 7 en Stokerijstraat 9.

De gelijkvloerse verdieping telt een lichtrijke woonkamer met aansluitend een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig, heteluchtoven, koelkast en vriesgedeelte). Via de keuken heeft u toegang tot een tof stadsterras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen.
De bovenverdiepingen bieden plaats aan 3 gesloten slaapkamers en 1 grote open zolderkamer, een luxe-badkamer (regendouche, ligbad, dubbel wasmeubel) en toilet.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed