U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Ruime renovatie met 4 slaapkamers en grote tuin in de Vlierstraat

VAST BEZOEKMOMENT woensdag 11 december 2019 van 17u45 tot 18u15, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestingsmail).

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke materialen en afwerkingsgraad).

MOBI-SCORE: 9,5/10: Het station van Gent Sint-Pieters op 1 km afstand, in nabijheid van R40 en N60, op fietsafstand van het centrum van Gent en dichtbij het Citadelpark en campus Ledeganck Gent.

In de Vlierstraat vinden we deze ruime renovatie terug. De woning heeft een ruime open keuken die volledig uitgerust is met SIEMENS-toestellen (heteluchtoven, inductiekookplaat, dampkap en vaatwas). Daarna komen we in een enorm ruime dubbele leefruimte die voorzien is van veel lichtinval. De woning heeft alsook een ruime stadstuin (WEST).

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers. Er is een badkamer met ligbad met jets en dubbel wasmeubel en toilet en een tweede badkamer met regendouche voorzien.

De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

Alle kamers beschikken over COAX en UTP aansluiting.

Er wordt een nieuw EPC afgeleverd na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

VAST BEZOEKMOMENT woensdag 11 december 2019 van 17u45 tot 18u15, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestingsmail).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed