U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Unieke luxerenovatie in Begijnhof met 4 slaapkamers

Contact via margot@vicusvastgoed.be of 0494/49.80.64

LAATSTE AFWERKINGEN

EDMOND BOONESTRAAT 6: 1950/maand (deels in te brengen als kosten - TE BESPREKEN)

De gerenoveerde woning biedt op de gelijkvloerse verdieping plaats aan een grote inkomhal met een aparte toilet en toegang de kelder (met water-ontkalker). Via de inkomhal komt u in de grote leefruimte met aansluitend de keuken ingericht met toestellen (met groot aanrecht, koelkast, hete-lucht oven, vaatwas, inductievuur) en een bergruimte (met aansluiting wasmachine en droogkast).
De trap mondt uit in ronde nachthallen - uitermate speciaal effect. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers, een tweede apart toilet en een eerste badkamer (met dubbel wasmeubel, ligbad en inloopdouche). De tweede verdieping beschikt over een derde grote slaapkamer, derde apart toilet, badkamer (l inloop-douche, dubbel wasmeubel). De derde verdieping biedt plaats aan een ruime (slaap)kamer.

Het huis heeft een ZUID-WEST georiënteerd terras met aansluitend de tuin, toegankelijk via een apart fietspoortje.

---
Realo Mobiliteitsscore: 91 %: Middenin het historische Begijnhof van Gent, vlakbij R40, het historische centrum van Gent, directe tram-en busverbinding en nabij tal van voorzieningen zoals supermarkten en andere winkels.

Het Groot Begijnhof dankt zijn naam aan de Heilige Elisabeth van Thüringen, ook vaak Elisabeth van Hongarije genoemd.

Het Begijnhof werd verlaten in 1873 voor het nieuwe Groot Begijnhof Sint-Amandsberg net buiten het stadscentrum. Daarnaast ligt in de stad ook nog het Begijnhof Ter Hoye. Het Gentse Oud Begijnhof Sint-Elisabeth is nu een woonwijk en sinds 1956 een beschermd landschap en sinds 1994 een beschermd stadsgezicht. Het ligt in het noordwesten van de stadskern van Gent in de buurt van het Rabot, tussen de Burgstraat en de Begijnhoflaan.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed