U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

TE HUUR: 3 gerenoveerde woningen met 3 en 4 kamers tussen Patershol & Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT OP maandag 20 januari 2020 om 17u30 (tot 18u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)

PRIJZEN
Stokerijstraat 21:
- Twee personen/koppel: 875 euro
- Cohousing 3 personen: 1100 euro
- Cohousing 4 personen: niet toegelaten

Stokerijstraat 17:
- Geen cohousing

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze 3 GERENOVEERDE HUURWONINGEN: Stokerijstraat 21, Stokerijstraat 19 en Stokerijstraat 7.

OVERZICHT:

Stokerijstraat 21: HUURPRIJS 875 EUR: Deze woning heeft een aparte trappenhal, twee badkamers (waarvan een met ligbad met jets en de ander met regendouche), 3 afgesloten slaapkamers en een open kamer, terras, leefruimte en keuken uitgerust met SIEMENS-toestellen.

Stokerijstraat 19: HUURPRIJS 895 EUR: Deze woning beschikt over een grotere dubbele leefruimte, keuken uitgerust met SIEMENS-toestellen, 3 afgesloten slaapkamers en een open zolderkamer, 1 badkamer met regendouche en ligbad met jets.

Stokerijstraat 17: HUURPRIJS 820 EUR: Deze woning heeft een aparte trappenhal, 1 badkamer met regendouche en ligbad met jets, 2 afgesloten slaapkamers en een open zolderkamer. Daarnaast is er een dubbele leefruimte en keuken uitgerust met SIEMENS-toestellen.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

NIEUW EPC na afwerking.

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

GEEN COHOUSING

VAST BEZOEKMOMENT OP maandag 20 januari 2020 om 17u30 (tot 18u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed