U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie tussen Patershol & Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT OP donderdag 6 februari 2020 om 17u30 (tot 18u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= igeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

GEEN COHOUSING

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze gerenoveerde huurwoning

De gelijkvloerse verdieping telt een lichtrijke woonkamer (iets smaller dan de living op de foto in de annonce) met aansluitend een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig en heteluchtoven).

Via de keuken heeft u toegang tot een tof stadsterras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen.

De bovenverdiepingen bieden plaats aan 2 gesloten slaapkamers en 1 grote open zolderkamer, een badkamer met ligbad met douchefunctie en een aparte douchekamer.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed