U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Duplex appartement op unieke ligging! COHOUSING MOGELIJK

VAST BEZOEKMOMENT OP donderdag 12 maart 2020 van 18u15 tot 18u45, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestiginsmail)

Uniek gelegen in de Vlaanderenstraat: duplex- appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers! 1050,00 EUR/maand incl. gemeenschappelijke kosten.

Het appartement biedt vooreerst plaats aan een eet- en leefruimte met hoge plafonds en een geïnstalleerde keuken. De eerste slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping met aparte badkamer (toilet, wasmeubel en douche). De bovenverdieping van het duplex- appartement telt een grote slaapkamer of tweede leefruimte, met eigen badkamer (toilet, wasmeubel en douche), en bergruimte. Het groot schuifraam op de bovenverdieping verleent toegang tot een gezellig overdekt terras, met aansluitend nog een breed balkon. De bovenverdieping is volledig afsluitbaar en heeft een eigen sleutel.

MOBI-SCORE: 9,7/10: op 250 m bus- en tramknooppunt, op minder dan 2km treinstation aanwezig, pal in het Centrum van Gent.

VAST BEZOEKMOMENT OP donderdag 12 maart 2020 van 18u15 tot 18u45, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestiginsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed