U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers in retrotegel

BEKIJK DE VIDEO VAN DE IDENTIEKE WONING ERNAAST bij de annonce - De desbetreffende woning is nog onbewoond en net gerenoveerd.

Interesse: neem contact op met verhuur@vicusvastgoed.be

https://www.youtube.com/watch?v=aii_CRz2hG8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR30B4xCEC-PSGlCbJqELbbtmD_A5YRyVDtxH_QXU9ixq43P6O6T3aT-Fwo

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking of zelfde materialen). In de effectieve woning wordt het gelijkvloers afgewerkt met een leuke retrotegel.

In de Resedastraat, vlakbij het water van de Groendreef-Zuidkaai-Coupure, vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een keuken, ingericht met SIEMENS toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een leefruimte, beiden voorzien van een hippe retrotegel en veel lichtinval. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras.

Daarnaast is de woning voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer met douche.

De woning zal volledig instapklaar zijn: volledig geschilderd en belicht, gordijnstokken aanwezig, alle kamers voorzien van COAX en UTP-aansluitingen!

BEKIJK DE VIDEO VAN DE IDENTIEKE WONING ERNAAST bij de annonce - De desbetreffende woning is nog onbewoond en net gerenoveerd.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed