U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Uiterst ruime renovatie tussen Patershol & Dok Noord

Interesse? Bekijk de virtuele tour op onze website.
Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

GEZIN: 1000,00 EUR
COHOUSING MAX 4 personen: 1300,00 EUR

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze zeer ruime en moderne renovatie.

De gelijkvloerse verdieping telt een aparte inkomhal met gastentoilet. Daarnaast is er een lichtrijke woonkamer die uitgeeft op het terras via twee schuifdeuren met aansluitend een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig, heteluchtoven, koelkast en vriesgedeelte). Het grote stadsterras werd afgewerkt in blauwe hardsteen (tuin wordt nog verder afgewerkt).

De bovenverdiepingen bieden plaats aan 4 uiterst ruime gesloten slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een douchekamer met regendouche en een luxueuze badkamer met ligbad met jets.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed