U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Ruime 3-slaapkamer woning met grote tuin ZUIDGERICHT

Interesse?
- Bekijk de virtuele tour op onze website.
- Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's. Bekijk de virtuele tour op onze website voor een effectieve weergave van de woning.

Aan het UZ Gent met uitermate centrale ligging staat deze net gerenoveerde 3 slaapkamer-woning te huur: nabij faculteiten van de Universiteit, openbaar vervoer (trein, bus, tram) alsook een vlotte verbinding met invalswegen.

Op de gelijkvloerse verdieping beschikt de woning onmiddellijk links over ruime (fietsen)berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en over een toilet in een afzonderlijke ruimte.

De gelijkvloerse verdieping telt verder een dubbele leefruimte en een keuken (ingericht met toestellen). Vanuit de keuken heeft u toegang tot een terras met een grote tuin, ZUID-gericht! Op de gelijkvloerse verdieping werd gekozen voor een keramische tegel - gemakkelijk voor onderhoud!

De eerste verdieping biedt plaats aan een eerste slaapkamer, een badkamer (met dubbele wasmeubel, douche en bad) en een tweede toilet in een aparte ruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping. De kamers zijn afgewerkt met parket.

De woning wordt instap-klaar verhuurd: alle verlichting aanwezig, gordijnstokken, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed