U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Op een boogscheut van het historisch centrum

Interesse?
- Bekijk de virtuele tour op onze website.
- Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning van dezelfde eigenaar gerenoveerd door dezelfde aannemer. Bekijk de virtuele tour voor een effectieve weergave van de woning.

Vlakbij het water van de Zuidkaai-Coupure vindt u recent gerenoveerde huurwoning. De gelijkvloerse verdieping telt een apart toilet, dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast met groot vriesvak). Vanuit de keuken en de leefruimte heeft u toegang tot een aangename stads-koer in blauwsteen.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime kame en een full-badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel, regendouche). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping.
Alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP!

Mobiliteit-score: 80%! Naast de looproute/fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum, nabij het Groenevallei-park, openbaar vervoer en invalswegen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed