U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Statige herenwoning vlakbij Coupure met karakterelementen

Interesse?
- Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

Uniek wonen in het centrum met zicht op de torens van Gent? In de Lieven De Winnestraat, zijstraat van de Papegaaistraat en bovendien vlakbij de Coupure vinden we dit pand met karakter en 3 slaapkamers. Topligging: goede verbinding OV, zeer centraal gelegen en in de buurt van tal van voorzieningen.

Binnenkomen doen we in een royale trappenhal die plaats biedt aan een vestiaire. In de sous-sol vinden we een polyvalente ruimte die kan ingericht worden als slaapkamers of hobbykamer. De badkamer bevindt zich achter deze ruimte en is uitgerust met ligbad, douche en toilet. Er is een mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine.

Op de eerste verdieping vinden we een leefruimte met prachtige sierschouw die uitkomt op een volledig uitgerust keuken. Oven, vaatwas, kookvuur, frigo en diepvries zijn hier aanwezig. Bovendien beschikt de woning over voldoende kastruimte.

Op de verdiepingen vinden we drie uiterst ruime slaapkamers, waarvan een (met houtkachel) de toegang heeft tot een leuk terras. De bovenste en meest lichtrijke kamer kijkt via nieuw geplaatste Veluxen uit op de torens van Gent.

Kelder aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed