U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie buurt Dok Noord

Interesse?
- Bekijk de virtuele tour op onze website
- Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal. De gelijkvloerse verdieping telt een lichtrijke woonkamer, een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig, heteluchtoven) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. Via de keuken heeft u toegang tot een tof stadsterras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen - ZUIDELIJK georiënteerd!

De bovenverdiepingen bieden plaats aan 3 slaapkamers, een luxe-badkamer (regendouche, ligbad met jets, dubbel wasmeubel, toilet) en een zolderkamer.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 87%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed