U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Industrial-renovatie met twee slaapkamers op gunstige ligging

Interesse? Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

In de Pannestraat vinden we dit renovatieproject in New York loftstijl. We situeren ons te midden van de bloeiende wijk Blaisantvest-Rabot, in de onmiddellijke nabijheid van parken, invalswegen (N9, R4), waterlopen alsook de Odissee Hogeschool.

Bij het binnenkomen treffen we onmiddellijk een aangename leefruimte met lichtinval langs zowel straat- als terraszijde. In de aanbouw werd een moderne, uitgeruste keuken geplaatst die rechtstreeks toegang geeft tot de gezellige patio. De keuken werd voorzien van talloze geïntegreerde keukentoestellen (vaatwas, heteluchtoven, kookplaat, dampkap, spoelbak).

Op de eerste en tweede verdiepingen bevinden zich twee nagenoeg identieke, omvangrijke slaapkamers met beiden een en suite badkamer met douche en wastafel.

De woning werd gerenoveerd in 2021 met aandacht voor authentieke elementen, in combinatie met een robuuste industriële look. Originele bakstenen muren, de oorspronkelijke trap met metalen armleuningen geven dit pand net dat tikkeltje meer.

Interesse? Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed