U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Renovatie met 4 slaapkamers en grote buitenruimte in Gentbrugge

VAST OPEN BEZOEKMOMENT op zaterdag 03 augustus 2019 van 10u tot 10u25. NIET MAILEN, NIET BELLEN
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen en afwerking). De woning zal instap-klaar zijn tegen 01 oktober 2019.

In de Jan Dhondtstraat te Gentbrugge vinden we deze ruime woning. Mobiliteitsscore Realo 95% !!!! Op 5 min rijden van de autostrade en andere belangrijke invalswegen (R40, N9...), snelle tram en bus-verbinding... De woning is gelegen nabij het Arbedpark en de Gentbrugse Meersen. Door de centrale ligging in Gent-Brugge zijn er veel winkels en eetgelegenheden in de omgeving.

De woning beschikt over een inkomhal met authentieke trap. Links van de inkomhal bevindt zich de ruime dubbele leefruimte met een zeer hoog plafond. Aansluitend aan de leefruimte is er een halve uitbouw waar een volledige ingerichte keuken met SIEMENS-toestellen voorzien wordt (inductiekookplaat, vaatwas, dampkap en hetelucht oven). Vervolgens beschikt de woning over een grote tuin met terras.

De verdiepingen tellen 4 ruime slaapkamers, een badkamer (ligbad met jets en dubbel wasmeubel) en een douchecel (regendouche + wastafel).

In elke kamer is er COAX en UTP-aansluiting voorzien.

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed