U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9050 Ledeberg

Omschrijving

RUIME NIEUWBOUWWONING

Vast bezoekmoment op WOENSDAG 11 JULI OM 18U, mits aanmelden op hanne@vicusvastgoed.be

In de Ajuinmarktstraat te Ledeberg, vindt u deze ruime nieuwbouwwoning met kwalitiatieve materialen en uitstekende afwerking.

Op de gelijkvloers vindt u drie slaapkamers (waarvan twee met toegang tot een groot aangenaam stadsterras), een luxebadkamer (met inloopdouche, dubbel wasmeubel en ligbad), een toilet in een aparte ruimte, en een (fietsen)berging met een afzonderlijke inkomdeur aan de straatzijde.

De bovenverdieping biedt vooreerst plaats aan een brede dubbele woonkamer en een keuken in één ruimte. De keuken, met werkeiland, is volledig uitgerust met gloednieuwe keukentoestellen (frigo, vaatwasmachine, kookplaat, dampkam, hete luchtoven én microgolfoven, dubbele spoelbak). Via het groot schuifruim heeft u vanuit de keuken toegang tot het tweede stadsterras met ruimte voor een tafel en stoelen. Door de grote open ruimte en de aanzienlijke raampartijen zowel aan de voor- als aan de achterzijde is dit verdiep onwaarschijnlijk klaar en lichtrijk. Boven is er eveneens een afzonderlijke berging.

Dit alles op een fantastische ligging: vlotte verbinding met de ring/autostrade, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en op een boogscheut van Gent-Centrum!

Het EPC is in opmaak.

Vast bezoekmoment op WOENSDAG 11 JULI OM 18U, mits aanmelden op hanne@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed