U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9050 Ledeberg

Omschrijving

Renovatiewoning met grote tuin

Interesse in een bezoek? Mail naar verhuur@vicusvastgoed.be

Sommige van weergegeven foto's zijn referentiefoto's (eenzelfde aannemer: dezelfde afwerking en materialen).

In een rustige wijk, vinden we deze recent gerenoveerde woning. De dubbele leefruimte en de keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping. Verder beschikt de benedenverdieping over een bergruimte en een toilet in een aparte ruimte.

De eerste verdieping biedt plaats aan een slaapkamer en een full-badkamer: ligbad, douche, dubbel wasmeubel. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Het huis heeft ook een ruime, open zolderkamer.

Mobiliteit-score Realo: 80%! nabij alle belangrijke invalswegen (E17, R40, R4!), op een boogscheut van Gent-Centrum (op minder dan 15 min. fietsen), vlakbij natuurparken Adolf Papeleupark en park De Vijvers (minder dan 5 min. wandelen), ...

VAST BEZOEKMOMENT vrijdag 15 februari 2019 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestiging-mail)
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (eenzelfde aannemer: dezelfde afwerking en materialen).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed