U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9050 Ledeberg

Omschrijving

Gerenoveerde woningen met 3 slaapkamers - Ledeberg

VAST OPEN BEZOEKMOMENT op zaterdag 10 augustus 2019 om 11u tot 11u25 aan een afgewerkte kijkwoning Gentbrugge, Jan Dhontstraat 38, Gent met aansluitend bezoek aan de eigenlijke woningen in de Bassijnstraat van 11u30 tot 12u, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen en afwerking). De woningen zullen instap-klaar zijn tegen 01 oktober 2019.

In de Bassijnstraat, te Gentbrugge vinden we deze gerenoveerde huurwoning. Mobiliteitsscore Realo 95% !!!! Op 5 min rijden van de autostrade en andere belangrijke invalswegen (R40, N9...), snelle tram en bus-verbinding, op minder dan 10 min. fietsen in Gent centrum... De woning is gelegen nabij het Arbedpark en het Keizerspark. Door de centrale ligging in Gent-Brugge zijn er veel winkels en eetgelegenheden in de omgeving.

BASSIJNSTRAAT 3: 975 EUR/MAAND
Deze huurwoning telt op de gelijkvloerse verdieping een grote leefruimte met hoge plafonds, een keuken met geïntegreerde SIEMENS-toestellen (wasmachine, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak) en een EERSTE apart TOILET. De grote schuiframen verlenen vanuit de keuken en de leefruimte toegang tot het een groot blauwsteen terras met ZUIDELIJKE oriëntatie. De verdiepingen tellen 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer (regendouche en enkel wasmeubel) en een ruime badkamer (regendouche, dubbel wasmeubel, TWEEDE toilet).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed