U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Penthouse op Sint-Pietersplein!!

Contacteer Thomas op 0474/262758 of thomas@vicusvastgoed.be

EERSTE EN TWEEDE VERDIEP VERKOCHT!! ENKEL PENTHOUSE NOG BESCHIKBAAR!!

Momenteel wordt het herenhuis op Sint-Pietersplein met bouwvergunning gerenoveerd (handelsgelijkvloers en 3 appartementen). Handelsgelijkvloers (casco 245000 euro, eerste verdiep 255000 euro, tweede verdiep 240000 euro en penthouse 3 slaapkamers 330000 euro)


Het herenhuis wordt gekenmerkt door een prachtige karaktergevel aan twee straten (Sint-Pietersplein en Sint-Amandsstraat). , houten schrijnwerk aan het Sint-Pietersplein, een statige hal en een buitengewoon zicht op het Sint-Pietersplein. Momenteel start de afwerking van de appartementen. Klaar 10 september 2016.

Indeling penthouse : Ruime inkomhal met bergruimte. Drie kamers op eerste verdieping, waarvan 2 uitermate geschikt als slaapkamer, 1 kamer als studiekamer/dressing. Badkamer met inloopdouche en vernieuwde technieken. Toilet in aparte ruimte. Tweede verdieping met hoog plafond. Grote ruimte met moderne open keuken (alle toestellen ingebouwd van siemens). Perfecte lichtinval door zeer groot raam aan de zuidkant + mooi dakterras!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed