U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerd appartement LEDEGANCK op 5min van station en snelwegen!

Simon 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be

In de aangename buurt van de Ledeganck vinden we dit gerenoveerd twee slaapkamer appartement. Het appartement is gelegen op korte afstand van alle universiteiten/hogescholen, autostrades (E40/E17/R4/R40) en het Sint-Pieters-Station. Ideale opportuniteit voor uw studerende kinderen, als investering of als startende persoon. Het appartement biedt veel op vlak van locatie waar niet veel vrij komt!

!!!Gevel wordt nog volledig in witte crepi gedaan!!!

Het volledige gebouw is stevig onder handen genomen en is van top tot teen vernieuwd. De keuken is volledig uitgerust met materialen van top kwaliteit (allemaal MIELE) met oog op praktische gebruik en gezelligheid. De volledige oppervlakte is verwarmd door enerzijds de nieuwe radiatoren en anderzijds de volledige VLOERVERWARMING. Het badkamertje heeft een leuke inloopdouche met voldoende beweeg ruimte zodat u een zo comfortabel gevoel heeft. Verder heeft het appartement twee mooie slaapkamers met alle nodige voorzieningen!

Zeker een kijkje waard!

Neem gerust contact op: Simon 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.beNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed