U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerd 2-slaapkamer appartement met authentieke elementen, vlakbij historisch centrum Gent!

CONTACTEER Kristof via kristof@vicusvastgoed.be of 0496/70.45.01

In de Brusselsepoortstraat, ter hoogte van de Arena van Vletingen, is dit gerenoveerd appartement terug te vinden. De ruime inkomhal vormt een centrale plaats en biedt toegang tot iedere ruimte in het appartement. Via de oorspronkelijke, dubbele deur bereikt men de lichtrijke leefruimte met authentieke schouwmantel. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de halfopen, ingerichte keuken met bergruimte. Het raam in de keuken biedt toegang tot een eerste terras met uitzicht op de Begijnhofkerk. Verder omvat het appartement 2 slaapkamers, waarvan één met opnieuw een apart terras, een badkamer met inloopdouche en dubbel wasmeubel, een tweede bergruimte en een apart toilet.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het appartementsgebouw en is bereikbaar via een vaste trap en een lift.

Mogelijkheid tot bijkopen garage en berging: €25.000

Syndickosten: €200 per maand (incl. €100 voor water en verwarming)

Uitmuntende mobiliteitsscore van 82% (Realo) door vlotte bereikbaarheid openbaar vervoer. Het busknooppunt Gent-Zuid is op een steenworp van het appartement gelegen!
Daarenboven heeft het appartement een centrale ligging ten opzichte van het historisch centrum en verscheidene parken, zoals Muinkpark en Keizerspark.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed