U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Lichtrijke appartementen nabij UZ en Gent Sint-Pieters

CONTACT Simon via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be

Dit appartementsgebouw werd oorspronkelijk gebouwd in 1995. Nu net gerenoveerd naar de hedendaagse normen: nieuwe verwarmingsinstallatie, overal dubbel glas, volledig positief gekeurde elektrische installatie, .... En daarnaast volledig instapklaar: overal geschilderd en belicht.

Enorm pluspunt: geen syndicus/geen algemene kosten!

Het GELIJKVLOERSE appartement heeft een perfecte ZW georiënteerd terras van 16m2 en een aansluitende tuin van maar liefst 50m2! Dit appartement telt een ingerichte keuken en een woonkamer, met toegang tot het terras en de tuin. Dankzij de lichtstraat (te zien op de foto's) baden de keuken en leefruimte in het licht! Verder biedt de woonst plaats aan 1 slaapkamer, een badkamer (met douche en wasmeubel), een apart toilet, en een afzonderlijke berging (met aansluiting voor wasmachine en droogkast).

Mobiliteit-score Realo: 83%! Afrit snelweg op ca. 385m, vlakbij de R4, verschillende tram- en bushaltes binnen een straal van 500m, op een boogscheut van Gent-Centrum, nabij UZ Gent, op 10 min. fietsen van station Gent Sint-Pieters,...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed