U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gunstig gelegen, gerenoveerd appartement

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15

In de uitstekend gelegen Kasteellaan (ideaal voor ouders met studerende kinderen!!) vinden we dit gerenoveerd appartementsgebouw met 4 units
- Gelijkvloers: VERKOCHT
- eerste verdiep: VERKOCHT
- tweede verdiep: 209.000 EUR
- derde verdiep: VERKOCHT

Het appartementsgebouw heeft een authentieke trappenhal en wordt beneden afgewerkt met een hippe retro-tegel!
Groot voordeel: geen syndicus, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

De appartementen op verdiep 1 en 2 worden afgewerkt met een mooie, lichte parket. Het appartement telt een leefkeuken met geïntegreerde toestellen (combi-oven, vaatwas) en karaktervolle blote muur, een slaapgedeelte en een badkamer (met douche, lavabo en toilet). De beschikbare appartementen hebben geen schuine muren - hoge plafonds!

Mobiliteit-score Realo: 90% - Mobi-score: 9,5/10! Vlakbij R40, op minder dan 5 minuten fietsen naar het station van Gent Dampoort, op wandelafstand (ca. 10 min.) van het historisch centrum van Gent, en bovendien in de nabijheid van tal van supermarkten, scholen en eetgelegenheden, naast het groot Rommelwaterpark en het Bijgaardepark ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed