U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruim dakappartement met 3 slaapkamers en 2 terassen in hartje Gent

CONTACT : thomas@vicusvastgoed.be of bel 0474 262758

Te Godshuishammeke 16 vinden we deze appartementsblok van 2016, centraal gelegen op wandelafstand van het historisch centrum.

Gezien het recente bouwjaar voldoet het appartement aan alle moderne vereisten. Er is een uitgebreide keuken, met nieuwe toestellen en kookeiland. Aansluitend aan de keuken is een ruime berging voorzien. De keuken geeft uit op een open leefruimte, rondom voorzien van grote plooiramen met uitstekende energiescore. Grenzend aan de keuken + living is een groot zonneterras.

Verder is het appartement voorzien van 3 slaapkamers. Alle kamers hebben toegang tot een tweede terras aan de voorzijde van het gebouw. Badkamer is voorzien van ruim wasmeubel en een betegelde inloopdouche. Het appartement heeft tevens een inkomhal waar een vestiaire is voorzien. Qua bergruimte heeft een appartement tevens een tweede privéberging op het -1 niveau bij de garages. Hier is ook de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats bij te kopen : 20000 EUR!! Er wordt voorkeur gegeven aan kopers die de garage erbij nemen.

Gezien de recente bouw heeft het appartement een uitmuntende energiescore : E-PEIL : 63 -- KWH / m2 : 125!!!

Appartement heeft een goede mobiliteitsscore en is dus makkelijk bereikbaar. Rustig gelegen te centrum Gent, met zicht op lokaal speelpleintje. Een buitenkans!

Voor alle info of een bezoek : thomas@vicusvastgoed.be of bel op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed