U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerd 2-slaapkamer appartement !

CONTACT: SIMON via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123.708
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de Boerderijstraat vinden we dit grondig gerenoveerd appartementsgebouw met 4 units, waarvan nog 2 te koop. Groot voordeel: geen syndicus (geen vaste kosten), geen lift - zeer eenvoudige kostenstructuur! Aparte tellers geïnstalleerd voor WGE. In de inkomhal van het appartementsgebouw wordt een fietsen-staanplaats voorzien, alsook een aparte afvalberging.

MOBI-SCORE: 9,5/10! Vlakbij ontsluitingswegen zoals R40/R4 en autostrades, op ca. 10 min. wandelen/ca. 3 min. fietsen van Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, vlakbij de fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum!

GELIJKVLOERS: VERKOCHT!
VERDIEP 1: VERKOCHT!

VERDIEP 2: 279.000 EUR. Via de inkomhal komt u in de gang met een bergruimte (met aansluiting wasmachine), 2 slaapkamers, een afzonderlijk toilet, en een badkamer (met dubbel wasmeubel, ligbad met jets, en regendouche). Daarnaast telt het appartement een lichtrijke leefruimte en een keuken (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, dampkap) met aansluitend terras.

VERDIEP 3: 259.000,00 EUR. Het bovenste verdiep biedt plaats aan een appartement met 2 slaapkamers, een badkamer (met regendouche en dubbel wasmeubel), een apart toilet, een een leefruimte met keuken (ingericht met toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-luchtoven). De dubbele veluxen geven een enorm klaar en lichtrijk gevoel met groen uitzicht!

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarming- en isolatietechnieken.

CONTACT: HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of via 0478 65 88 15


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed