U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerd appartement aan Tolhuisdok!

CONTACT HANNE via 0478/65.88.15 of via hanne@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een appartement gerenoveerd door dezelfde aannemer-verkoper (dezelfde materialen en dezelfde afwerkingsraad).

In de Loodsenstraat vinden we een grondig gerenoveerd appartementsgebouw, nabij de R40 en op tien minuten fietsen verwijderd van het station van Gent Dampoort. Het appartementsgebouw telt 3 units bereikbaar bereikbaar via de trappenhal en beschikt over een handige, grote fietsenberging met aparte ingang.

Groot voordeel: geen syndicus, geen lift, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

GELIJKVLOERS: VERKOCHT!

VERDIEP 1: VERKOCHT!

VERDIEP 2: 279.000 EUR. Dit gerenoveerd 3 slaapkamer-appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping. Het appartement biedt op de tweede verdieping plaats aan een leefruimte met aansluitend de keuken (ingericht met toestellen: vaatwas, inductievuur, combi-oven) en een terras. Dit verdiep telt eveneens een eerste slaapkamer, een ruime, aparte badkamer (met douche en wasmeubel), een apart toilet en een handige bergruimte. De twee overige slaapkamers bevinden zich op het bovenste verdiep.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed