U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met zeer aantrekkelijk rendement!

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15

Hapklare investering: reeds verhuurd aan 1025 EUR/maand!! Nettorendement van 3,15% (berekend op 11 maand en incl. notariskosten)!! Voor particulieren kan het contract opgezegd worden voor persoonlijk gebruik.

Aan de Rooigemlaan vinden we dit gerenoveerd duplex-appartement. Het appartement is gelegen op het tweede verdiep van eengerenoveerd gebouw dat uitkijkt op het rustige Malem en groene natuurreservaat Maaltemeers.
Groot voordeel: geen syndicus, geen lift, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE!!

De duplex biedt beneden plaats aan een leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken (vaatwas, hete-lucht oven, koelkast, inductievuur, dampkap, spoelbak). Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam, ZUID-gericht terras met open zicht. Verder telt de gelijkvloers van het appartement een apart toilet en een badkamer (met douche, wasmeubel en aansluiting wasmachine). Ook is er een handige overloop die naargelang de wensen van de koper kan ingericht worden als een bureau, extra zithoek, hobbyruimte, ...

Het tweede verdiep bestaat uit een tweede ruime slaapkamer met een en-suite badkamer (met douche, wasmeubel, toilet en aansluiting wasmachine). De velux-ramen zorgen ook hier voor enorm veel licht.

Mobi-score: 9,6/10! Aan de R40 en vlakbij R4, afrit snelweg op 3;6 km, op minder dan 10 min. fietsen in historisch centrum van Gent, op enkele stappen van allerlei winkels (Colruyt, Carrefour, Lidl Aldi,...), talloze mogelijkheden tot ontspanning (JIMS aan de overkant van de straat, Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen op minder dan een km),...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed