U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Laatste unit: gerenoveerd appartement Ekkergem!

CONTACT: HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of via 0478 65 88 15
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen). Bezoek eerst een afgewerkte kijkwoning!

In de uitstekend gelegen Bijlokevest vinden we dit gerenoveerd appartementsgebouw met 3 units (waarvan reeds 2 verkocht)! GROOT VOORDEEL: geen syndicus (geen vaste kosten), geen lift - zeer eenvoudige kostenstructuur! Aparte tellers geïnstalleerd voor WGE.

Het pand telt een aparte inkom- en trappenhal die toegang verleent tot de 3 afzonderlijke units.

GELIJKVLOERS + VERDIEP 1: VERKOCHT !!

VERDIEP 2: Op de tweede en derde verdieping vinden we een duplex-appartement. Deze unit telt een afzonderlijk toilet, een leefruimte, een keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (koelkast, inductievuur, hete-lucht oven, vaatwas), een badkamer (met douche en wasmeubel). De slaapkamer bevindt zich op de bovenste verdieping.

MOBI-SCORE: 9,8/10! Afrit snelweg op 2,8 km, station Gent-Sint-Pieters op 1,8 km, op een boogscheut van het historisch centrum van Gent, aan de fiets/loopas Coupure, op 5 min. wandelen van de Watersportbaan, vlakbij verschillende faculteiten UGent, ...

Appartementen verhuurbaar aan 700 EUR! Rendement van 3% !!

NIEUW EPC na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed