U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Appartement met hoog huurrendement

CONTACT: sander@vicusvastgoed.be of sms/bel Sander op 0479 35 56 02.

Op de Frans Van Ryhovelaan vinden we dit één-slaapkamerappartement op de tweede verdieping van een gebouw bestaande uit een handelspand en 3 andere units. Het is gelegen op een vlotte verbindingsweg, in de onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden. Het appartement wordt momenteel verhuurd aan een dame die al jaren stipt haar huurgelden betaalt: Een veilige investering met een rendement van 4%!

We komen binnen langs de inkom met dressingkast. De leefruimte beschikt over een grote raampartij en laat plaats voor salon en eettafel. Aansluitend vinden we de keuken. Het appartement beschikt daarnaast over een apart toilet, badkamer met ligbad+douchekop en een slaapkamer. Absoluut pluspunt is bovendien dat je via de slaapkamer toegang hebt tot een zuidelijk georiënteerd terras.

GEEN SYNDICUS, GEEN EXTRA VASTE KOSTEN VOOR DIT APPARTEMENTSGEBOUW.

De geafficheerde prijs is een bindende vraagprijs. De eerste die deze prijs biedt, heeft het! Snel zijn is de boodschap.

CONTACT: sander@vicusvastgoed.be of sms/bel Sander op 0479 35 56 02.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed