U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Appartement met hoog huurrendement

CONTACT: sander@vicusvastgoed.be of sms/bel Sander op 0479 35 56 02.

Op de Frans Van Ryhovelaan vinden we dit één-slaapkamerappartement op de tweede verdieping van een gebouw bestaande uit een handelspand en 3 andere units. Het is gelegen op een vlotte verbindingsweg, in de onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden. Het appartement wordt momenteel bewoond door een huurder die al jaren stipt zijn huurgelden betaalt: Een veilige investering met een rendement van 4%!

Het appartement beschikt over een logische structuur. De leefruimte met geïntegreerde keuken en bar geeft uit op een grote raampartij met uitbouw, waardoor de zon optimaal kan binnenkomen. Hier is meer dan voldoende plaats voor een aangenaam salon en eettafel.

Daarnaast vinden we een apart toilet, badkamer met ligbad+douchekop en een ruime slaapkamer waaraan een handige kleine dressing zit. Absoluut pluspunt is bovendien dat je via de slaapkamer toegang hebt tot een zuidelijk georiënteerd terras.

GEEN SYNDICUS, GEEN EXTRA VASTE KOSTEN VOOR DIT APPARTEMENTSGEBOUW.

De geafficheerde prijs is een vraagprijs. Geen gedoe met instelprijs en biedingen!

CONTACT: sander@vicusvastgoed.be of sms/bel Sander op 0479 35 56 02.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed