U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Omvangrijk appartement in hartje Ledeberg

CONTACT: Sander via sander@vicusvastgoed.be of bel op 0479 355 602.

Op absolute topligging in de kern van Ledeberg, tussen tal van invalswegen en vlakbij centrum Gent, vinden we dit lichtrijke, vernieuwde appartement. Door haar strategische locatie is dit appartement uiterst geschikt voor mensen die in Gent of de Gentse rand werken, voor investeerders als verhuringspand, of voor ouders die studerende kinderen willen huisvesten (MOBISCORE 9,4).

Binnenkomen gebeurt langs de gedeelde inkomhal, waar er plaats is om fietsen te stallen. Er is GEEN SYNDICUS, er moeten geen maandelijkse lasten gerekend worden (geen lift - app. op de 2e verdieping). Eenvoudige kostenstructuur dus!

Het appartement beschikt over een grote keuken-en leefruimte. Natuurlijk daglicht komt langs alle kanten binnen. Naast de keuken bevindt zich bovendien een ruime berging waarin de technieken en aansluiting wasmachine werden geplaatst. Ook een vestiaire en apart toilet zijn aanwezig.

Er is daarnaast een grote slaapkamer met en-suite badkamer met bad en douchekraan. Het appartement is in perfecte staat en voorzien alle faciliteiten.

Tot slot ligt het gebouw naast de 'Standaertsite', een voormalig bedrijfsterrein dat nu dienst doet als groene ontmoetingsplaats midden in het stadscentrum.

Potentiële verhuurwaarde 725 EURO: Vraag naar onze VERHUURGARANTIE.

BEZOEK MOGELIJK NA AFSPRAAK, contacteer Sander via sander@vicusvastgoed.be of bel op 0479 355 602.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed