U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Prettig appartement in rustige straat

CONTACT: Sander op +32479355602 of via sander@vicusvastgoed.be

In de Peerstraat, een rustige, brede straat te Rooigem, vinden we dit instapklare, maar enigszins op te frissen appartement. Het bevindt zich op de tweede verdieping in een kleinschalige residentie met nog twee andere units. Gemeenschappelijke kosten zijn er niet en er is geen syndicus aangesteld. Invalswegen, openbaar vervoer, universiteitsfaciliteiten en ontspanningsmogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid. Uitgelezen opportuniteit voor starters, studenten of investeerders.

De indeling is als volgt: Via de degelijke trappenhal komen we aan in de inkom. Links bevindt zich een eerste ruime slaapkamer. De badkamer beschikt over een toilet en een badkuip met douchestang. Aan de rechterzijde vinden we de lichtrijke leefruimte met keuken en ontbijtbar. Aan de keuken zien we het oostelijk georiënteerd terras en een technische bergruimte. Verder is er nog een tweede comfortabele slaapkamer.

Verwarming op aardgas, conforme elektriciteit. EPC-score valt beter uit dan weergegeven gezien de recente dakwerken (2019).

Neem snel contact voor een bezoek!

CONTACT: Sander op +32479355602 of via sander@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed