U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Omvangrijke handelsruimte op strategische ligging

CONTACT: Info@vicusvastgoed.be of 0479 35 56 02

Op bijzonder bereikbare locatie tussen de Gentse binnen- en buitenring en de N9, treffen we dit omvangrijke polyvalente handelspand op de Frans van Ryhovelaan, in het hartje van de Bloemekenswijk.

Deze ruimte laat zich makkelijk lenen tot een verscheidenheid aan mogelijkheden: Retail, kantoor, galerij, kruidenier, sportzaal, praktijk voor vrij beroep en zo meer. In de gevel van bijna 10 meter breed werden grote ramen geplaatst die perfect kunnen dienen als etalage of vitrine. Het gangpad in het midden van de gevel (waar zich ook de ingang voor de bovenliggende appartementen bevindt), leidt onmiddellijk naar het hart van de zaak. Koper van deze opportuniteit kan hierdoor de weerszijden van de ruimte perfect op geheel eigen manier invullen. Meer dan 160m2 te gebruiken! Daarenboven bevindt zich achteraan dit handelspand een volumineuze buitenruimte (nog eens meer dan 110m2 extra), die ook via het recht van doorgang op het aanpalend perceel bereikt kan worden. Ideaal dus voor de handelaar die zowel binnen- als buitenactiviteiten wilt ontplooien.

Neem contact op met info@vicusvastgoed.be of 0479 35 56 02 om een bezoek op deze interessante locatie in te plannen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed