U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Uniek gelegen villa

CONTACT Kristof via SMS 0496/704501 of mail kristof@vicusvastgoed.be

Uniek gelegen villa (bouwjaar 1958) aan de hoek Wiemersdreef (privé weg) en Stormvogelstraat. De villa (deels te renoveren) heeft een ruime centrale hal met authentieke trap, een dubbele leefruimte met aansluitend de keuken en wasplaats/berging/kelder. Op het gelijkvloers hebben we ook de toegang naar de inpandige ruime garage. Er is reeds een mooie connectie (raam tot op de grond) met de achtertuin.

Op het eerste verdiep zijn alle kamers rond de centrale trappenhal gebouwd. Hier vinden we reeds 4 ruime slaapkamers en een te renoveren badkamer. Op de in te richten zolder kan je twee slaapkamers en een badkamer installeren. Dus de structuur is er volledig om tot 6 slaapkamers te komen.

De woning lijkt ideaal voor mensen met behoefte aan veel ruimte/zonnige tuin, of iemand die woning met bureau/vrij beroep wil combineren (eventueel met tweede toegang via Stormvogelstraat) of kopers die echt rustig willen wonen in een residentiële omgeving.

Een aantal ramen zijn enkel glas, de cv ketel aardgas is van 2009, de elektriciteit is aan te passen/bij te sturen en de keuken en badkamer te vernieuwen.

De ligging is uitzonderlijk residentieel gelegen en dicht bij Sint-Pietersstation, uitvalswegen , fietsafstand centrum Gent, jachthaven en randgemeenten ZUID Gent.

Bekijk alle foto's en het startfilmpje om de liggingssfeer op te snuiven.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed