U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Vergund appartementsgebouw met potentieel

CONTACT gilles@vicusvastgoed.be of 0471/33.27.20

Op de Frans Van Ryhovelaan treft men een solide appartementsgebouw bestaande uit 3 afzonderlijke, vergunde woonentiteiten. Ieder appartement beschikt over zijn aparte EGW tellers. De structuur van de appartementen is logisch opgebouwd en het volledige gebouw werd opgetrokken met betonnen gewelven. De algemene staat kan beschouwd worden als licht op te frissen.
Op het gelijkvloers bevindt zich, volgend op de ruime inkomhal, een eerste appartement met 1 slaapkamer (momenteel verhuurd aan 677 EUR). Dit appartement heeft een ruime buitenkoer waar genoeg plaats is voor een eettafel e.d.
Op het eerste en tweede verdiep bevindt er zich telkens een 2-slaapkamerappartement met balkon langs de achterzijde van het gebouw. Het appartement op verdiep 1 wordt momenteel verhuurd aan 583 EUR, het bovenste appartement is vrij van gebruik. Beoogde totale verhuurwaarde 2100 EUR/maand, wat neerkomt op een bruto-rendement van 4%.
Afzonderlijke EPC's per appartement in opmaak, cfr. VEA-regelgeving COVID-19.

CONTACT gilles@vicusvastgoed.be of 0471/33.27.20


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed