U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Centraal in Gent nabij Coupure/Watersportbaan/universiteiten

CONTACT : Kristof op 0496 704 501 of mail naar tkristof@vicusvastgoed.be

Op deze uiterst centrale ligging, met andere woorden op wandelafstand van 't stad, faculteiten, groen met vlotte verbinding met openbaar vervoer een een makkelijke verbinding naar de R4 die u naar alle richtingen brengt, is deze woning net gerenoveerd.

Herenwoning met 4 slaapkamers, grote dubbele leefruimte, keuken, volledig ingerichte badkamer en kelder. Deze woning beschikt over een stadsterras met grote raampartijen naar keuken en leefruimte . Deze keuken is in L-vorm, ook met ingebouwde toestellen van het merk Siemens: vaatwas, oven, inductievuur & dampkap.
VERHUURWAARDE 1050 euro.

Dit is een ideale investering zijn door de centrale ligging; ook interessant voor ouders met studerende kinderen: faculteiten van universiteit zijn op wandel - en fietsafstand gelegen. Op 200 meter in oostelijke richting ligt het Groenevalleiepark & Coupure, Op zo'n 200 meter westelijke richting de Watersportbaan.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed