U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Herenhuis Bijloke/Sint-Pietersstation

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de Kunstlaan vinden we dit statig herenhuis onder renovatie met terras en tuin op geliefde stadslocatie: Bijloke en 300 m van Sint-Pietersstation, op 1,9 km van afrit snelweg, vlakbij Sint-Pietersplein, op een boogscheut van Gent-Centrum., vlotte bereikbaarheid en goede verbinding naar invalswegen & openbaar vervoer (Mobiliteit-score Realo: 89%!).

Het huis met imposante witte herenhuisgevel, met zwart-houten-schrijnwerk heeft een aparte inkom- en trappenhal met eerste afzonderlijk toilet. Verder biedt de gelijkvloers plaats aan een dubbele woonkamer met aansluitend de moderne keuken, met ingebouwde SIEMENS-toestellen (vaatwasmachine, hete-lucht oven, inductievuur). Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam blauwhardsteen terras met tuin.
De ruime woning telt maar liefst 5 slaapkamers reeds voorzien van LED-spots en UTP & COAX-aansluiting. Verder zijn er 2 badkamers, één full option (regendouche, ligbad met jets, dubbel wasmeubel, tweede toilet) en een andere met een regendouche.

Er wordt een nieuw EPC na installatie isolatie -en verwarmingstechnieken opgemaakt.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed