U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Authentieke interbellum herenhuis in miljoenenkwartier!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Dit mooie architecturale half-open herenhuis uit de Interbellum-periode situeert zich pal in het Miljoenenkwartier. Zeer goed gelegen met vlotte verbinding naar station, snelwegen en Gent centrum! Citadelpark is bereikbaar op wandelafstand alsook andere voorzieningen! Woning heeft een zeer goede visibiliteit en kan daarom ook perfect gebruikt worden als kantoor voor vrije beroepen!

Bij het binnenkomen heeft u een lange inrit met aparte garage achteraan het perceel. Aansluitend is hier een grote tuin aanwezig met verhoogd terras.

Het herenhuis beschikt over veel authentieke elementen met als één van de eyecatchers een prachtige centrale trappenhal. Op de gelijkvloers is er enerzijds een ruime dubbele living met werkende haarden en anderzijds een gesloten keuken met uitgang naar de tuin. De keuken is verouderd en daarom op te frissen. Ook is er toegang tot een ruime kelder. De bovenste verdiepingen hebben 6 slaapkamers ter beschikking met op de eerste verdieping een badkamer.

Het herenhuis is op te frissen, maar heeft verscheidene elementen waarop kan worden verder gewerkt. Het dak is recent vernieuwd en geïsoleerd. EK gekeurd met opmerkingen. Verwarming op stookolie.

Voor een raming van de mogelijke kosten kunnen wij u verder helpen met professioneel advies van onze aannemers! Kom gerust eens langs voor meer info!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed