U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime 8 slaapkamer (studentenwoning) herenhuis in miljoenenkwartier!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Het herenhuis beschikt over een conformiteitsattest tot 2026 voor het verhuren van studentenkamers. De huurcontracten lopen nog tot 2020.

Dit mooie architecturale half-open herenhuis uit de Interbellum-periode situeert zich pal in het Miljoenenkwartier. Zeer goed gelegen met vlotte verbinding naar station, snelwegen en Gent centrum! Citadelpark is bereikbaar op wandelafstand alsook andere voorzieningen! Woning heeft een zeer goede visibiliteit en kan daarom ook perfect gebruikt worden als kantoor voor vrije beroepen!

Bij het binnenkomen heeft u een lange inrit met aparte garage achteraan het perceel. Aansluitend is hier een grote tuin aanwezig.

Het herenhuis is momenteel ingericht als studentenwoning met 8 units en gemeenschappelijke keuken. Het pand beschikt over alle mogelijkheden om terug om te vormen naar wooneenheid of kantoor (300m2 bewoonbaar opp!)! Overal dubbele beglazing en positief gekeurde elektriciteit!

Voor een raming van de mogelijke kosten kunnen wij u verder helpen met professioneel advies van onze aannemers! Kom gerust eens langs voor meer info!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed