U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde parel: Interbellum-woning in Miljoenenkwartier

Bezoek via gilles@vicusvastgoed.be of 0471/33.27.20

Temidden het Miljoenenkwartier treft men dit uniek renovatieproject waar gestreefd werd naar behoud van authenticiteit in combinatie met het hoogste wooncomfort. De woning werd oorspronkelijk gebouwd tijdens het Interbellum, op de voormalige terreinen van de wereldtentoonstelling van 1913.

De gevel werd gerestaureerd met oog voor haar oorspronkelijke waarde. Zo werd ondermeer gebruik gemaakt van hoogrendements-geblazen glas dat ook binnen voor een bijzondere sfeer zorgt.
Het gelijkvloers biedt plaats aan een voorterras, waar plaats is om bijvoorbeeld een bankje te plaatsen.
Binnen treft men de statige inkomhal die toegang biedt tot de dubbele leefruimte en open keuken met luxe-voorzieningen. De aluminium steel look ramen nodigen uit tot het achterterras en de aangename stadstuin met automatische robot die het gras afrijdt. De leefruimte beschikt ondermeer over een ingebouwde gashaard en spots in de spanplafonds. De woning is volledig onderkelderd waardoor er tal van opbergmogelijkheden zijn.

Via de gerestaureerde authentieke trap heeft men toegang tot de verdiepen. Op het tussenverdiep is er een eerste badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel wasmeubel, toilet en een wasplaats. Op het eerste en tweede verdiep zijn er telkens twee slaapkamers. Op het tweede verdiep is er bovendien nog een tweede badkamer en een derde toilet. Onder het dak treft men tenslotte nog een lichtrijke kamer die afgescheiden wordt van de trap door een glazen wand. Deze ruimte leent zich perfect tot bureau.

Bezoek via gilles@vicusvastgoed.be of 0471/33.27.20


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed