U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Oude apothekerswoning wordt eengezinswoning!

Deze grondig gerenoveerde woning is gelegen in hartje Sint-Amandsberg in de aangename Visitatiestraat. Gemakkelijk bereikbaar via alle toegangswegen en op korte afstand van Station Dampoort.

De woning heeft door zijn vele gebogen ramen (voorzijde worden terug houten ramen volgens origineel motief: zie foto 4) een zeer lichtrijk aanvoelen. De authentieke trappenhal werd behouden en geeft het huis onmiddellijk charme. De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte (foto 12 staat van voor renovatie) en keuken ingericht met toestellen (wasmachine, kookplaat, oven, dampkap). De beneden-verdieping biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een kamer tot een grote bureau: ideaal voor wie thuis wenst te werken of klanten te ontvangen.

De eerste verdieping biedt plaats aan de master slaapkamer met eigen badkamer en een tweede slaapkamer. Op de tweede verdieping vindt u de derde of vierde slaapkamer en een full badkamer.

De woonst beschikt over een zuidwestelijke stadstuin met tuinberging.

EPB wordt afgeleverd na finaliste werken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed