U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 3 slaapkamer woning in hartje Ledeberg

CONTACTEER Jude 0494654051 of mail naar jude@vicusvastgoed.be

VERHUURGARANTIE 900 EUR per maand wij zorgen voor een huurder tegen akte!

BEZOEKDAGEN:
- Zaterdag 5 juni tussen 16uur en 18uur
- Woensdag 9 juni tussen 16uur en 18uur


In de gunstig gelegen Sint-Daniëlstraat 29 vinden we deze gerenoveerde woning! Mobiscore 9,4/10: alle invalswegen nabij (E17, R40, Brusselsesteenweg), op minder dan 10 minuten fietsen in historisch centrum Gent, in hartje Ledeberg!

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken met geïntegreerde SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductie-vuur, hete-lucht oven, dampkap) en een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras met verticale tuin.

bij het betreden van de woning is er een aparte gang aanwezig.

De eerste verdieping beschikt over een eerste ruime slaapkamer, een luxe badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel) en een douchekamer (regendouche en wasmeubel). De overige 2 slaapkamer bevinden zich op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

Door haar strategische locatie is dit woonhuis uiterst geschikt voor mensen die in Gent of de Gentse rand werken, voor investeerders als verhuringspand of voor ouders die studerende kinderen willen huisvesten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed