U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9991 Adegem

Omschrijving

Vrijstaande woning : ruimte, karakter en licht!

CONTACT : kristof via mail kristof@vicusvastgoed.be of ams 0496/704501

Te Adegem, op Veldekens 6, vinden we deze karaktervolle vrijstaande woning. Met een grondoppervlak van 1000 m2 en een bewoonbare ruimte van maar liefst 280 m2 kunnen we spreken van een zeer ruime woning. De tuin is perfect zuidelijk georiënteerd, waardoor de zon aanwezig is en zorgt voor een uitstekende lichtinval.

Momenteel is de woning voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers. Echter is er nog een zeer grote zolder ruimte aanwezig (niet bijgeteld in bewoonbaar volume), waardoor de mogelijkheid bestaat om uit te breiden naar zeker 5 slaapkamers, extra leefruimte en bureau.

Grote oprit met poort en garage. Staanplaats voor zeker verschillende wagens. Links van de inkomhal is een grote utiliteitsruimte. Hier bevindt zich de moderne gasketel, de aansluiting voor wasmachine en droogkast en is er nog voldoende plaats om strijkruimte/linnenkamer van te maken. In de inkomhal is tevens een toilet voorzien. Rechts van de inkomhal grote leefruimte, met halfopen keuken. Beide met zicht op de grote tuin. Tuin reeds aangelegd, inclusief met BBQ-terras. Aansluitend aan de keuken grote veranda voorzien met schuifruim naar de tuin. Vanuit de keuken ook koele kelder bereikbaar.

Tussenverdiep met bureauruimte/slaapkamer en 1e badkamer en tweede toilet. Bovenste verdiep met ruimtelijke master bedroom van ongeveer 40m2. Authentiek balkenwerk loopt hier nog door de kamer, zorgt voor een gezellige sfeer. Ook nog een tweede/derde slaapkamer op deze verdieping met tweede badkamer.

Grote zolder volledig opnieuw geïsoleerd ( nog niet meegeteld in de epc, dus de score zal nog merkbaar verbeteren ). Gezien de zolder toegankelijk is vanuit de gang, bestaat zeker de mogelijkheid om vaste trap te installeren en uit te breiden naar 2 extra slaapkamers.

Een woning met een rustige open sfeer, ideaal voor wie houdt van ruimte en licht.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed