U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Bachte-Maria-Leerne

Omschrijving

Sint Martens Leerne: gerenoveerde halfopen bebouwing met drie slaapkamers en mooie tuin!

Contact Simon via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123708

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In het mooie Sint Martens Leerne vinden we deze ruime, gerenoveerde woning. Men kan de woning betreden via de voordeur of via de poort aan de zijkant die uitkomt op het zonnig terras. Het huis heeft een statige inkom- en trappenhal met een eerste apart toilet. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, hete lucht-oven).

Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam blauwhardsteen terras met aansluitend de tuin (ZUID-oriëntatie !!!). De eerste verdieping telt een grote slaapkamer, een luxe badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator), een tweede afzonderlijk toilet. De tweede verdieping biedt plaats aan nog twee ruime slaapkamers.
Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen! De woning heeft een voortuin en zijtuin.

De woning beschikt in alle ruimtes over veel lichtinval.

6 minuten van Gent gelegen en zeer goede nabijheid E40/R40. Na installatie isolatie en ventilatietechnieken wordt er een nieuw EPC opgemaakt.

Contact Simon via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123708


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed