U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9840 De Pinte

Omschrijving

2 renovaties met tuin en 3 slaapkamers!

CONTACT via Thomas op 0474/26 27 58 of Thomas@vicusvastgoed.be

Op uitstekende ligging, in de Baron de gieylaan, vinden we deze knap gerenoveerde woning. Renovatie momenteel nog aan de gang, einde van de werken in juli 2020. Gebruikte foto's zijn referentiefoto's van een renovatie van dezelfde aannemer met dezelfde materialen. Bezoeken zijn reeds mogelijk!

Het huis beschikt over een zeer ruime- en open gelijkvloers. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte met aansluitend de open keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hetelucht oven, inductie-kookplaat, dampkap) en een aparte bergruimte. Vanuit de keuken is toegang tot de tuin via een groot schuifraam.

De eerste verdieping telt twee badkamers en twee grote slaapkamers waarvan 1 met dressing. De eerste badkamer is uitgerust met bad en dubbel wasmeubel. De tweede badkamer met douche en dubbel wasmeubel. Op deze verdieping ook een aparte bering voor de wasmachine. Op de bovenste verdieping nog een grote slaapkamer.

Ruime tuin met veel zon!

Ook een tweede renovatie beschikbaar in Sint-Denijs-Westrem voor 485000 EUR

Mobiliteit-score Realo:85 %! Op 1,3 km afrit snelweg, vlakbij Kortrijksesteenweg met al zijn winkels, restaurants, etc., naast Parkbos Portaal Grand Noble, ...

CONTACT via Thomas op 0474/26 27 58 of Thomas@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed