U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Prachtige vrijstaande villa in de rand van Gent : Destelbergen/Heusden.

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

In de blauwesteenstraat 43, in het groene hart van Destelbergen, vinden we deze knap gerenoveerde vrijstaande villa. De villa wordt gekenmerkt door een hoogstaande afwerking met uitmuntende lichtinval en een fraai aangelegde tuin!!! Buitenkans!!

Aan de straatkant rijden we binnen via een volautomatische poort (2019 geïnstalleerd). Nieuwe aangelegde en verlichte oprit brengt u naar de carport die plaats biedt voor twee wagen (2018 geplaatst).

Meteen nodigt de tuin u uit om een kijkje te nemen. Rondom fraai aangelegd (2019) met oog voor detail en harmonieus met achterliggende natuur. Terrassen zijn aanwezig op alle windrichtingen, zo kan u op gelijk welk moment genieten van de zon. Op maar liefst 5 plaatsen kan u op terras buiten zitten, waarvan 2 overdekt. Ook is een nieuw tuinhuis geplaatst. Verder zijn ook verschillende voorzieningen voor kinderen : speelhuis, boomhut en ingebouwde trampoline.

Ook binnen werd gerenoveerd met oog voor de tuin. De keuken en leefruimte eindigen in grote glaspartijen die een uitstekend overzicht over de tuin bieden. Je kijkt dus volop op het groen en krijgt enorm veel licht binnen. Dit ademt rust uit. Beneden werd strak gerenoveerd met oog voor detail : nieuwe ramen en deuren, inclusief dakramen. Nieuwe parket + tegelvloeren. Nieuwe gashaard ... Dit alles gebeurde in 2018. Ook het dak en de isolatie werden in dezelfde periode vernieuwd. Zo verwachten we ook een degelijke energiescore. De EPC is reeds in opmaak.

De stijl binnen is mix van strak Scandinavisch (veel parket toetsen) met een vleugje bohemian. Hier kan iedereen zich dus thuis voelen.

Beneden is er in de inkomhal ook nog een bureau, een apart toilet, een vestiaire en een grote bergruimte voor zowel de wasmachine alsook een aparte bergruimte voor stockage.

Boven zijn er maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 mezzanine kamer (hieraan is ook een kleine zolder voorzien). Boven ook ruime badkamer met Regendouche, ligbad, dubbel wasmeubel en tweede toilet.

Voor contact of alle afspraken neem contact op met Thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed